Zorg bij ziekte van Alzheimer Velp

Het verzorgen en verplegen bij de ziekte van Alzheimer is een verantwoordelijkheid die 24 uur per dag doorgaat. Woont u in Velp en bent u op zoek naar de beste zorgverleners van het land? Dan kunt u beroep doen op de diensten van Zuster Jansen. Zuster Jansen biedt zorg bij de ziekte van Alzheimer in Velp. Onze zorgverleners zijn gespecialiseerd in verzorging en verpleging bij de ziekte van Alzheimer. En specialistische zorg is wat u nodig heeft én waar u recht op heeft. Doordat u met particuliere thuiszorg zelf uw zorginstantie kunt kiezen hoeft u geen genoegen meer te nemen met minder.

Verzorging en verpleging op niveau

Zorg bij de ziekte van Alzheimer Velp van Zuster Jansen betekent zorg op niveau. U ontvangt verzorging en verpleging van de beste kwaliteit, toegepast op uw specifieke situatie. Op deze manier bent u thuis altijd voorzien van de juiste hulp, ondersteuning, verzorging en verpleging. U zult worden geholpen bij dagelijkse activiteiten zoals uw persoonlijke verzorging, maar u kunt ook rekenen op ondersteuning bij het doen van leuke dingen zoals kleine uitstapjes maken of samen koken. Een klein zorgteam van maximaal 5 zorgverleners zal voor u klaar staan, zodat er 24 uur per dag iemand bij u thuis aanwezig is om u de zorg te bieden waar u behoefte aan heeft.

Opname in een instelling voorkomen

Wilt u een opname in een instelling uitstellen of zelfs voorkomen? Zorgverleners van Zuster Jansen bieden dezelfde professionele zorg, maar dan gewoon bij u thuis. Op deze manier kunt u thuis blijven wonen, in uw eigen vertrouwde omgeving. U ontlast hierbij uw partner, familieleden of mantelzorgers en ontvangt de zorg die u nodig heeft.

Actie ondernemen?

U kunt deels de kosten drukken bij het inschakelen van zorg bij de ziekte Alzheimer in Velp van Zuster Jansen. Onze zorgcoördinator adviseert u graag over de mogelijkheden bij zorg bij de ziekte van Alzheimer. U kunt te allen tijde contact opnemen met Zuster Jansen voor meer informatie of vragen.

Lees meer bij Zuster Jansen